[בעיה] יש בעיה בדברים שאני מוריד דרך האתר...
פורסם 30 אוקטובר 2009 - 20:18
הורדתי דרך האתר ראפידשאייר ואתרי הורדות ישירות פרקים של דקסטר וסאות פארק ובהתחלה הכול עבד טוב אבל אז פתאום יש קטעים שזה קופץ 2 שניות בפרק או שפתאום רואים מתושטש או שהתמונה נתקעת ואחרי כמה שניות חוזרת ...
מחקתי את הפרקים והורדתי אותם בביטרונט והכול עבד טוב ...
מישהו יודע מה הסיבה שהפרקים שאני מוריד בהורדות ישירות הם לא טובות ? זה לא בעיה בפרקים אלא שבמהלך ההורדה זה לא מוריד טוב ...
ואיך אני מתקן אותה ...?
שמתי גם לב שלפעמים שאי מוריד בהורדה ישירה וההורדה נגיד על 10 % והיא נתקעת על 10%לאיזה דקה ואז שוב ממשיכה אחרי דקה ...כאילו באמצע ההורדה זה הפסיק ואז אחרי דקה זה שוב המשיך ...אז תמיד שזה קורה יש בעיה בפרק ושזה לא קורה אין בעיה ...תמיד שזה מפסיק זה יגרום אחרי זה בפרק לאיזה טשטוש או בעיה אחרת ...
איך אני מסדר את זה ?
תודה רבה מראש לעוזרים...
פורסם 31 אוקטובר 2009 - 17:56
איך אתה מוריד? (מנהל הורדות, ישירות עם אקספלורר..?)
פורסם 12 נובמבר 2009 - 00:49
SuperMath, על Oct 31 2009, 17:56, אמרו:
איך אתה מוריד? (מנהל הורדות, ישירות עם אקספלורר..?)
אני מוריד ישירות עם אקספלורר...
זה לא בעיה בקובץ זה בעיה בהורדה ...כי אם אחרי זה אני מוריד את הקובץ באימיול הוא טוב ...
נגיד ב50% שהסרט ירד אז פתאום לכמה שניות זה מפסיק להוריד זה נשאר מחובר לשרת אבל מפסיק להוריד אז באמצע הסרט תיהיה בעיה כי ב50% זה קרה ...אם בהורדת סרט 5 פעמים זה יספיק להוריד אז 5 פעמים תיהיה איזה בעיה ...איזה תקיעה ...איזה מסך שחור וזה מעצבן מה הבעיה ?
פורסם 12 נובמבר 2009 - 01:24
נסה עם מנהל הורדות שמתלבש על הדפדפן כגון: Internet Download Manager , Flashget...
(ממליץ על IDM)
ותגיד אם הבעיה ממשיכה...
נ.ב.
אתה יכול לנסות גם עם מנהל ההורדות המובנה של פיירפוקס, הוא עדיף על זה של אקספלורר בהרבה...
פורסם 16 נובמבר 2009 - 10:49
והורדתי גם פיירפוקס וזה סתם גרועה זה ממש איטי ...לוקח שעה עד שהוא נכנס לאתר ...
ולמה ההודה של פיירפוקס הרבה יותר טובה ? מה ההבדל ?
ותמיד שהייתי מוריד באקספלורר זה היה טוב ...זה לא היה עושה בעיות רק בזמן האחרון ...איפה יכולה להיות בעיה ?
נראה לי זה הספקית ...יש איתה בעיה ...כי עברתי ל4 מ"ב לפני חודשיים ובחודש באחרון יש את הבעיות האלה עם ההורדות ...להתקשר אליהם ומה להגיד להם ? שיש לי בעיות עם ההורדות ? חחח
פורסם 16 נובמבר 2009 - 11:59
לפיירפוקס יש מנהל הורדות מובנה, (ובנוסף יש תוספים של מנהלי הורדות) לאקספלורר תמיד הייתה בעיה עם הורדות. (בייחוד עם קבצים יחסית גדולים).
פורסם 24 נובמבר 2009 - 10:34
SuperMath, על Nov 16 2009, 11:59, אמרו:
לפיירפוקס יש מנהל הורדות מובנה, (ובנוסף יש תוספים של מנהלי הורדות) לאקספלורר תמיד הייתה בעיה עם הורדות. (בייחוד עם קבצים יחסית גדולים).
איך אני עושה שיהיה לי גם פיירפוקס וגם אקספלורר ?
שאני יגלוש באקספלורר (כי הפיירפוקס עובד לי לאט )
ויוריד בפיירפוקס
שמע אני הורדתי את התוכנה וחוץ מזה כלום ויום אחרי המחשב לא נדלק ...נהרס המחשב הלך זה רק בגלל התוכנה הזאת...
לא יודע אולי שמתי אתרים שעולים כסף (ff או משהו )
ואז שמתי כמה קבצים והם דפקו לי את המחשב חחחחח אין לי מושג שמתי בתוכנה הזאת כמה דברים להוריד הלכתי לישון אני קם אין מחשב
פורסם 24 נובמבר 2009 - 14:33
ציטוט
פשוט תגלוש דרך אקספלורר וכשתרצה להוריד משהו תפתח פיירפוקס ותעתיק את הלינק
כמו שאמרתי, אין לי מושג למה המחשב שלך נהרס, אבל התוכנה לא אמורה לגרום לזה...
יכול להיות שהורדת וירוס...
תסתכל על ההודעה פרטית ששלחתי לך.
פורסם 26 נובמבר 2009 - 15:36
SuperMath, על Nov 24 2009, 14:33, אמרו:
כמו שאמרתי, אין לי מושג למה המחשב שלך נהרס, אבל התוכנה לא אמורה לגרום לזה...
יכול להיות שהורדת וירוס...
תסתכל על ההודעה פרטית ששלחתי לך.
ראיתי נראה לי אני יוריד בפיירפוקס ויגלוש באקספלורר אבל שאני מתקין פיירפוקס זה מוחק לי את האקספלורר ...
ואייי איזה מחשב חופר כמה בעיות אוףףף
פורסם 26 נובמבר 2009 - 16:21
יכולים להיות לך מיליון דפדפנים על המחשב, בלי שאחד יפריע לשני...
פורסם 06 דצמבר 2009 - 02:28
SuperMath, על Nov 26 2009, 16:21, אמרו:
יכולים להיות לך מיליון דפדפנים על המחשב, בלי שאחד יפריע לשני...
סבבה הורדתי את הפיירפוקס וזה מוריד ואם זה עושה את הבעיה שנתקע לכמה שניות אז אני עושה עצור ואז שוב פליי וזה מוריד ובנתיים הקבצים שזה קרה לי איתם לא היו פגומים כמו אם האקספלורר רק בעיה אחת שזה תמיד מוריד לי לתקייה בכונן c איך אני עושה שיוריד לd איפה אני משנה ? כתוב רק שמור קובץ לא כתוב עיון שאני יכול לשנות כמו באקספלורר
פורסם 06 דצמבר 2009 - 11:03
כלים (tools) -> אפשרויות (options):
ואז תשנה איך שאתה רוצה, את ההגדרות שסימנתי לך באדום:
שתף נושא זה:
נושאים דומים
| נושא | פורום | נכתב על ידי | סטטיסטיקות | מידע הודעה אחרונה | |
|---|---|---|---|---|---|
|
דפדפן בעיה?
פיירפוקס |
מערכות הפעלה |
יניב134