שלום... הורדתי סרט hd וצרבתי אותו וניסיתי ליראות בסוני 3 זה לא קרא לי אותו הוא רשם שמה משהו
עכשיו השאלה שלי זה אם הסוני 3 קורא בכלל סרטי hd ואם כן אז למה הוא ל קרא לי את הסרט ואולי צריך צורב מיוחד או דיסק מיוחד אם כן תגידו לי מה ומי... ואם אני יעביר את הסרט בדיסק און קי זה יעבוד? ואם כן איפה אני מחבר את הדיסק און קי ואיפה בסוני אני פותח את זה?
תודה.
עמוד 1 מתוך 1
סרטי hd
פורסם 05 מרץ 2010 - 22:41
אני מקווה שאתה זוכר כי סוני 3 טרם נפרץ ואי אפשר להריץ עליו צריבות.. 
הוא כן קורא ומריץ סרטי HD ללא בעיה מסוג בלוריי, MKV ועוד וריאציות שונות ומשונות.
הוא כן קורא ומריץ סרטי HD ללא בעיה מסוג בלוריי, MKV ועוד וריאציות שונות ומשונות.
האוהד מס' 1 של MAN UTD ! ! !
CHAMPIONS OF ENGLAND & EUROPE ! ! !

Q6600 2.4GHZ
Intel P35
2GB ram Kingston
GF 8600GT 512MB
HD Hitachi 500GB
WIN XP HOME SP2
CHAMPIONS OF ENGLAND & EUROPE ! ! !

Q6600 2.4GHZ
Intel P35
2GB ram Kingston
GF 8600GT 512MB
HD Hitachi 500GB
WIN XP HOME SP2
פורסם 31 מרץ 2010 - 20:22
דווקא MKV סוני לא קורא (אולי זאת הבעיה במקרה שלך). קובץ AVI לא משנה באיזו איכול הוא אמור לקרוא ללא שום בעיה.
איפה שאתה מטעין את השלטים יש 2 כניסות USB שהם גם בשביל הטענה וגם בשביל דיסקים און-קיי, שאמורים להיות מפורמטים ל FAT32.
בהצלחה.
איפה שאתה מטעין את השלטים יש 2 כניסות USB שהם גם בשביל הטענה וגם בשביל דיסקים און-קיי, שאמורים להיות מפורמטים ל FAT32.
בהצלחה.
פורסם 24 אפריל 2010 - 12:02
מזה אומר fat32 ? ויש שיטה מוסיימת לצרוב סרטי hd? דיסקים מיוחדים או שפשוט רגיל לצרוב על דיסק דיי ויי דיי או שאני יכול להעביר בדיסק און קי ופשוט ליראות? ולמה הסרט שהעברתי לא עבד? זה hd מה יש כל מיני סוגים ? אם כן אז תגידו לי איזה סוג אני יכו ליראות בסוני 3...כי הורדתי סידרה שהיא hdtv וזה כן הראה לי.
שתף נושא זה:
עמוד 1 מתוך 1
נושאים דומים
| נושא | פורום | נכתב על ידי | סטטיסטיקות | מידע הודעה אחרונה | |
|---|---|---|---|---|---|
|
החלפת האודיו בסרטי DVD
שאלה.. |
וידאו דיגיטאלי |
kobiatti
|
|