LiRoN18 0 דווח פורסם May 26, 2005 (נערך) לא יודע אם היה את זה פה בעבר או לא ולכן אני פותח את האשכול ומקווה שיהיה לרעיון הענות, יש לי כרגע 100 חשבונות ג'ימייל לחלוקה, כל מי שמבין בזה יודע שכרגע מייל של ג'ימייל עומד על 2 ומשהו ג'יגה וזה גדל כל יום, שטח איכסון ענק, מהירות שליחה והעלאה גבוהים.. מה עוד? אמרתי כבר שטח איכסון ענק?? אוקיי אז יש לי 100 חשבונות לחלק ואם תיהיה הענות אני אכפיל את כמות החשבונות לחלוקה. הרעיון זה שכל מי שרוצה חשבון ג'ימייל ישאיר פה פשוט מייל שלו אליו אני או אחרים שמעוניינים לתרום ישלחו הזמנה להצטרפות לג'ימייל. כל מי שרוצה חשבון רק צריך להשאיר את המייל שלו פה והזמנה תשלח אליו בהקדם. יש לציין שכל אחד שמקבל הזמנה גם יכול להזמין עוד 50 איש חוץ ממנו כלומר מי שקיבל פה הזמנה יוכל להמשיך את הסבב ולתת לאחרים גם הזמנות וכך הלאה... עד שבסופו של דבר לכולם באתר יהיה ג'ימייל, נכון רעיון נפלא? אז קדימה להזרים מיילים וכמו שאמרתי הזמנות ישלחו! ואם מנהלי הפורום ירצו להכניס אשכול זה לנעוצים למעלה אז בכיף! עריכה: מסתבר שכעת פתחו את ההרשמה ל-Gmail לכולם, ואין צורך של ממש בשליחת הזמנות. קישור לחלון ההרשמה תודה רבה ל-kobi_af שהביא את הקישור לפורום. פריקזויד. נערך היום July 24, 2006 על-ידי פריקזויד שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Soulja 0 דווח פורסם May 26, 2005 כן , גם לי יש 50 הזמנות לחלק .. אז מי שרוצה .. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Guest Ghost_Dragon דווח פורסם May 26, 2005 לי יש 50 גם... חשבונות ב GMAIL משלי שזה 2500 הזמנות שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
LiRoN18 0 דווח פורסם May 26, 2005 חחח יופי עכשיו כל מה שנותר זה לחכות לאלה שצריכים את זה ולהביא להם שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
aviov 0 דווח פורסם May 27, 2005 אני רוצה קח תכתובת: lidorov@walla.com שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
david2bme 0 דווח פורסם May 27, 2005 אחי היקר.. תודה תודה תודה!! כתובת המייל שלי היא: cflash@walla.co.il רק שאלה קטנה.. יש לי חשבון בוואלה של 1 ג'יגה.. האם הG-Mail טוב יותר..? תודה.. מחכה להזמנה.. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
LiRoN18 0 דווח פורסם May 27, 2005 aviov קיבלת אחי תהנה david2bme גם אתה קיבלת אחי תהנה, ובקשר לשאלתך אז כן זה ברור שג'ימייל הרבה יותר טוב מהאיימיל בוואלה, למה? הוא הרבה יותר מהיר, שטח האיכסון של הג'ימייל עומד כרגע על 2.8 ג'יגה וממשיך לעלות [פעם זה היה בכלל 1 ג'יגה], השרתים של גוגל יציבים ואין שום תקלות או בעיות, הגנה מפני ספאם ועוד תכונות רבות וחדשות שנכנסות מדי פעם למייל זה, בקיצור הרבה יותר טוב מוואלה ואני מדבר מניסיון שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
ליאור ק 0 דווח פורסם May 27, 2005 הכתובת שלי: lirca@walla.co.il שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
^@Devil@^ 0 דווח פורסם May 27, 2005 אני רוצה הכתובת שלי: avida87@walla.com תודה מראש. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
LiRoN18 0 דווח פורסם May 27, 2005 יפה קובי הקדמת אותי אחי, תמשיכו להזרים בקשות וההזמנות יחולקו שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
sharondars 0 דווח פורסם May 27, 2005 גם אני רוצה בקשהה sharondars@walla.co.il תודה רבה! שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Dr.Tweaker 0 דווח פורסם May 28, 2005 אחי אני רוצה הזמנה האימיל שלי זה dbz331@walla.com שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Dr.Tweaker 0 דווח פורסם May 28, 2005 אחי איך אני משתמש בזה ?? דרך איפה אני נכנס?? שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
LiRoN18 0 דווח פורסם May 28, 2005 קודם תרשום את עצמך דרך ההזמנה שקיבלת [כינוי וסיסמה], ההזמנה שקיבלת מין הסתם נמצאת במייל שאליו ביקשת את ההזמנה, ודבר שני אם יש לך שאלות על המייל יש לך למעלה help ועזרה מהאתר של גוגל עצמו, אני גם הייתי פעם משתמש חדש ולאט לאט מסתדרים אף אחד לא רודף אחרייך. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Yozem55 0 דווח פורסם May 29, 2005 אחי אני רוצה הכתובת שלי זה yossi_levi0@walla.com שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
kobirke 0 דווח פורסם May 29, 2005 תודה רבה לכם..... kobi1100@walla.co.il שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
M.C. Style 0 דווח פורסם May 29, 2005 אני רוצה marco26@walla.co.il שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים