Maty3 0 דווח פורסם September 30, 2014 מישהו מכיר את האתר SUBTITLES ? נרשמתי שם אתמול , ולא מצליח להוריד כתוביות ולא להכנס לפורום . הוא כותב לי שאני צריך להיות משתמש . הוא מתכוון שצריך לשלם , אז איך משלמים ? תודה לכל מי שעוזר . שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
shlomo2010 38 דווח פורסם September 30, 2014 לפי מה שידוע לי אם נרשמת זה מספיק להורדה . בכל מקרה מה ניסית להוריד , ואשתדל לעזור. כל טוב. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Maty3 0 דווח פורסם September 30, 2014 תודה . אני מחפש כתוביות עברית לסרט "ג'י איי ג'יין" שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
shlomo2010 38 דווח פורסם September 30, 2014 אין בכלל בעיה להוריד כל עוד נרשמת שם באתר. כל טוב. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
Maty3 0 דווח פורסם October 1, 2014 נכנסתי למחשב אחר , התנתקתי מהחשבונות שלי גוגל ומיקרוסופט , עשיתי דואר חדש , משתמש חדש בסבטייטלס . עכשיו זה עובד . תודה . שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים
shlomo2010 38 דווח פורסם October 1, 2014 שמחתי לעזור. יום טוב. שתף אשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים